Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Etki prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok kavidür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar dideükebilir amma puro dayanç ve emek ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra elverişsiz çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat sahiplik prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında temel problem vasatın ilgisiz değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama vasatı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının keyif geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kategorik keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik keyif geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine koca ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.