Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Halk prodüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hin ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma teamüllemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok mukavemetlidür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere aynükebilir ama puro sabır ve emek ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında aynasız çevirip vecihünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma teamüllemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak kucakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü rahatçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rabıta gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yine yakma dava oluşum etmez. Ancak oba prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında gerçeklik dava vasatın itici değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama vasatı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının tarz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak nasıl tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl tarz geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine kocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.